Alle concerten zijn op zondagmiddag in het Torenlaan Theater-Torenlaan 38 Zeist
Aanvang concert: 14.30 uur- Zaal open om 14.00 uur.
Losse kaarten a € 12.50 p.p.

zondagmiddag 14 januari 2024 - concert met:

Funny House Jazzband

De Funny House Jazzband werd in 1968 opgericht, mede door klarinettist Gerard Dekkers die nog steeds deel uitmaakt van het orkest. In 1982 kreeg de band een hechte samenstelling die jarenlang successen behaalde.

Zo werd er hoog gescoord in de VARA-dixielandcompetitie en behaalde de band de 2e prijs op het Dixielandconcours van de NCRV, uitgezonden op radio 3. Ook in het programma van Ted de Braak bij de KRO was het orkest te gast.

Het was in dit programma dat zangeres Denise Jannah werd ontmoet, een kennismaking die resulteerde in een aantal succesvolle gezamenlijke optredens, o.a. op het Jazzfestival in Assen, waar Denise de vocalistenprijs ontving en het orkest de publieksprijs kreeg.

Ook produceerde de band een tweetal LP's met zang van Denise. Het eerste lustrum van de Funny House Jazzband in de nieuwe bezetting werd in 1989 gevierd in de Jazzclub van Alphen aan den Rijn, waar klarinettist Dim Kesber als gast aanwezig was.

Het orkest treedt nog steeds overal in den lande op en is te gast geweest op festivals in Den Haag, Den Bosch, Geleen, Gouda, Rotterdam, Scheveningen, Kijkduin, Leiden, Düsseldorf en talloze jazzclubs.